Mnenja

V tej rubriki pričakujemo mnenja, predloge, pripombe, graje in pohvale posameznih krajanov.Obravnavajo naj se teme iz vsakdanjega krajevnega življenja, ki so praviloma v pristojnosti krajevne oziroma lokalne skupnosti. Za zahtevnejša vprašanja še vedno priporočamo obisk krajevne pisarne ob četrtkih ali pristojnega oddelka v občinski upravi.

3 thoughts on “Mnenja

 • 21. januarja 2012 pri 10:15
  Permalink

  Spoštovani, v tej rubriki ne izražam mnenja ampak povabilo na že tradicionalne športne dogodke.
  V nedeljo, 22. 1.2012 bomo v organizaciji društva Partizan Bakovci in ŠD Pomgrad-Radenska od 8.30 dalje izvedli že 20.tradicionalni mednarodni turnir v šahu za vse kategorije.
  Od 9.ure dalje pa bo četrti turnir v odbojki za mešane ekipe.Tekmujejo lahko le rekreativni igralci in igralke.
  Povabilo pa še tistim krajanom,ki bi zimski čas popestrili s prijetnim druženjem s plesom pa vabljeni vsak četrtek ob18.00 v šolsko telovadnico.
  Obili športnih dodgodkov.Janko Rožman

 • 28. decembra 2011 pri 21:57
  Permalink

  Čestitke za organizacijo, ki ste jo pripravili za predbožični večer. Bilo je lepo in pravo božično vzdušje. Upam, da boste nadaljevali tako, kot ste začeli. Še enkrat čestitam vodji ks in ostalim članom. V tej vaši mladosti se vidi polno novih idej in polno energije. Prekašate vse prejšnje odbornike KS Bakovci!!!

 • 21. junija 2010 pri 16:27
  Permalink

  Ekološka slika iz sosednjih vasi!

  Enostavne s tem mislim na vrečke za PVC odpad. Sicer sem zraven še dodal »sliko« izpred KS Bakovci – vendar to je še lepa slika napram vsej nesnagi, ki jo lahko vidimo na t.i. “punktih” po Bakovcih. No, za te PVC je delna rešitev na sliki. Večji kontejner za papir ne bi bil problem za KS. Tudi za steklo. Kontejnerje v ograjeno mesto (eno odlagališče bo dovolj v Bakovcih in ne kot zdaj – te “pisanke” na večih mestih); DOLOČITI uro od kdaj do kdaj je možno odlagati (seveda ne, ko je že temno); postaviti kamero (vemo zakaj) in je po mojem to – to! Lep pozdrav.
  Pa še “slika” izpred KS Bakovci:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.