2. krog reprezentančnega nogometnega turnirja U17 v Bakovcih

2. kvalifikacijski krog v Bakovcih. Slovenija proti Madžarski

V sredo se je na stadionu v Bakovcih odigral drugi krog turnirja U17 reprezentanc Slovenije in Madžarske. Istočasno je potekala tudi druga tekma v Slovenski Bistrici med Škotsko in Walesom.

kadetska reprezentanca Slovenije

kadetska reprezentanca Madžarske

Slovenska kadetska reprezentanca je v Bakovcih zasluženo s 4:2 premagala Madžarsko in trenutno zaseda drugo mesto v svoji kvalifikacijski skupini. Dva zadetka Davida Tijaniča iz prostih strelov.
zvesta navijačica Madžarske

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo U17 2014, prvi del, 2. krog

Slovenija : Madžarska 4:2 (2:0)
Repas 12., Tijanič 31., 52., Šušnjara 72.; Csonka 68., Pavkovics 77.

Slovenija: Janžekovič, Brecl, Jurišič, Kuhar, Repas, Dedič (od 72. Žužek), Šušnjara (od 74. Gulič), Klemenčič, Škrbec, Tijanič (od 77. Bračko), Hajdarevič

Madžarska: Demjen, Hursan, Dudas (od 59. Fek), Csonka, Katona, Damasdi, Pavkovics, Korozman, Saillai (od 75. Szatmari), Feher, Nyari (od 41. Peter)

Rdeči karton: Pavkovics 80.

Madžari v napadu

nevarna igra Madžarov

Slovenska nogometna reprezentanca do 17 let je v drugem krogu kvalifikacijskega turnirja za evropsko prvenstvo 2014 v Bakovcih premagala Madžarsko s 4:2 (2:0). Slovenci, ki so prvo tekmo proti Škotom izgubili z 1:3, bodo zadnji obračun turnirja igrali v soboto proti Walesu.
Za slovenske upe so danes zadeli Jan Repas v 12., David Tijanič v 31. in 52 ter Luka Šušnjara v 72. minuti, pri Madžarih, ki so tekmo končali brez izključenih Györgyja Hursana in Benceja Pavkovicsa, pa sta bila uspešna Bonifac Csonka v 68. in Pavkovics v 77. minuti.

Na drugi tekmi skupine sta se Škotska in Wales razšla brez zmagovalca z 0:0.

2. krog U17 v nogometu v Bakovcih - Slovenija proti MadžarskiSlovenija zabije golRumeni karton zaradi grobega prekrškaNapad SlovenijePogled na igriščeSlovenija se je razigralaKončni rezultat tekme Slovenija : Madžarska 4:2Slovenski selektor v pogovoru

V skupini 4 po dveh tekmah vodi Škotska s štirimi točkami, sledi Slovenija s tremi, Wales ima dve, Madžarska pa eno točko. V elitni del kvalifikacij se bodo uvrstili prvo- in drugouvrščeni iz vsake od 13 skupin in najboljši tretjeuvrščeni.

Razgovor igralcev po koncu tekme

V soboto, 28. 9. 2013 ob 16.00 bo v Bakovcih odigran zadnji krog turnirja in sicer med reprezentancama Škotske in Madžarske.

foto: Vinko Lukač