Dan žena 2022

Glede na to, da do zadnjega trenutka ni bilo jasno, kako bo s sproščanjem ukrepov v državi, smo se odločili, da tudi letošnji dan žena izpeljemo na enak način kot lansko leto. Žene smo povabili, da se nam pridružijo na vnaprej določenih postajališčih. Vsaka je prejela simbolično darilo ter tulipan. Tulipane je letos podeljeval g. Zoran Hoblaj, podžupan MO Murske Sobote. Pohvalil je delo članov sveta KS, saj takšnega dogodka kot smo ga izvedli v vasi, ni bilo v bližini.

V največje veselje nam je bilo, da ste se žene v tako velikem številu odzvale vabilu. S tem je bil ves naš trud poplačan. Čeprav simbolično darilo zahteva veliko časa in truda za pripravo ter kar nekaj prostovoljnih urah dela.  Hvala vam, da ste se odzvale in prišle ven, da smo se podružili ter si izrekli nekaj besed v živo. Kot je dejala Mati Tereza: »Prijazne besede so lahko kratke in lahkotne, a njihov odmev je neskončen.«

Iskrena hvala celotni ekipi, da je kljub izredno hladnemu vremenu, vztrajala do konca. Hvala g. Zoranu Hoblaju ter vsem ostalim članom sveta KS Bakovci ter Dobrodelnemu društvu Pomagajmo odprtih src.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.